Herlig solskinn


Finnes det noe diggere enn sommervær i april?.. Neppe! 

Idag har vi vært i Bugården sammen med svigersøster, hennes samboer og hans to barn. Lykke har lekt litt på lekestativene, sprunget rundt på gresset sammen med Nano og prøvd seg på å få bade i dammen, noe hun selvfølgelig ikke kan. Hun begynner å få ordentlig sterke meninger om ting, og slenger seg ned på bakken om hun ikke får det som hun vil. Men stort sett er hun veldig bli og fornøyd!

Nano har vært leken til barna idag, og har blitt dratt rundt på lekeplassen som om hun skulle vært en kosebamse, ikke helt fornøyd med det, men hun godtar det med litt motvilje. Så idag har vi hatt det superkoselig, og jeg gleder meg masse til sommeren når vi kan være i parken hele tiden når det er godt vær! 

Hva har du gjort på denne herlige søndagen?

Bryllup: detaljer


Fikk dessverre ikke tatt noe særlig med bilder i selve bryllupet, da jeg var litt opptatt med å være brud, og ikke fotograf for dagen. Men tok noen bilder av selve bordet og pynten dagen før når vi var på lokalet og ordnet alt sammen, så det tenkte jeg at jeg kunne vise. Fargene i bryllupet var svart og hvit, av den enkle grunn at jeg måtte ha noe enkelt å forholde meg til når jeg skulle kjøpe pynt, haha!

Jeg er ikke den typiske jenta som har planlagt bryllupet sitt til minste detalj, og tenkt over hvordan dagen skal være helt fra jeg var 5 år. Jeg hadde egentlig planer om å ikke gifte meg i det hele tatt, og hvis jeg skulle det, så skulle det kun være vielse på tinghuset og middag med nærmeste familie. VEL, slik ble det ikke. Og i ettertid er jeg jo veldig glad for det! Utrolig hyggelig at så mange ville komme for å feire oss, og jeg kunne ikke blitt mer fornøyd med dagen. Vi giftet oss på tinghuset da, den delen av planen min var jeg ikke villig til å gi slipp på ;-)

Jeg vil forresten rette en EKSTRA STOR TAKK til min fantastiske Mormor, som er den absolutt største grunnen til at dagen ble så vellykket som den ble!
#Bryllup #pynt #brud #kake #vin #brudekjole #dress #mat #lys

Påskekos


Leke ute, påskeegg og grilling = en flott påskeferie for både store og små!Nå er det bare en dag igjen av påskeferien, og så er det tilbake i barnehagen, på skolen og jobb. Heldigvis er det ikke lange tiden igjen før sommerferien kommer, og da er det tid for masse kos. Det har ihvertfall vært en veldig innholdsrik påskeferie, med bryllup og det hele, så den blir nok aldri glemt! 

Hva har du gjort i påskeferien?

19 år og hustru - bryllupsbilder!


♥12.04.2014♥ Da var man plutselig gift også, gitt.

Takk for en flott dag til alle som var der for å feire dagen med oss, og de som hjalp til for å gjøre dagen til det den var - TAKK!


Alle bildene er tatt av den fantastiske fotografen Georg

#BRYLLUP #GIFT #FOTO #BILDER

Les mer i arkivet » April 2014 » Februar 2014 » Januar 2014


19 år - gift og mamma til lille Lykke Sofie som er født 08.03.2013. Hverdagsblogg med et lite innslag av foto, som er det jeg stort sett bedriver fritiden med!

Bildene i headeren er tatt av Fotograf Georg Aamodt @ http://www.georgaamodt.com/

For kontakt:
Floppy@live.nohits