Bryllup: detaljer


Fikk dessverre ikke tatt noe særlig med bilder i selve bryllupet, da jeg var litt opptatt med å være brud, og ikke fotograf for dagen. Men tok noen bilder av selve bordet og pynten dagen før når vi var på lokalet og ordnet alt sammen, så det tenkte jeg at jeg kunne vise. Fargene i bryllupet var svart og hvit, av den enkle grunn at jeg måtte ha noe enkelt å forholde meg til når jeg skulle kjøpe pynt, haha!

Jeg er ikke den typiske jenta som har planlagt bryllupet sitt til minste detalj, og tenkt over hvordan dagen skal være helt fra jeg var 5 år. Jeg hadde egentlig planer om å ikke gifte meg i det hele tatt, og hvis jeg skulle det, så skulle det kun være vielse på tinghuset og middag med nærmeste familie. VEL, slik ble det ikke. Og i ettertid er jeg jo veldig glad for det! Utrolig hyggelig at så mange ville komme for å feire oss, og jeg kunne ikke blitt mer fornøyd med dagen. Vi giftet oss på tinghuset da, den delen av planen min var jeg ikke villig til å gi slipp på ;-)

Jeg vil forresten rette en EKSTRA STOR TAKK til min fantastiske Mormor, som er den absolutt største grunnen til at dagen ble så vellykket som den ble!
#Bryllup #pynt #brud #kake #vin #brudekjole #dress #mat #lys

Ingen kommentarer

ingrid

29.04.2014 kl.07:21

Flott pådekking :)

Skriv en ny kommentar19 år - gift og mamma til lille Lykke Sofie som er født 08.03.2013. Hverdagsblogg med et lite innslag av foto, som er det jeg stort sett bedriver fritiden med!

Bildene i headeren er tatt av Fotograf Georg Aamodt @ http://www.georgaamodt.com/

For kontakt:
Floppy@live.no
hits ♡ Design av Tonjemt ♡