Prinsesse vs gangster
Lurer på hvordan hun kommer til å bli når hun blir eldre... Kommer det til å være rosa, brunkrem og fine sko som gjelder - eller kommer det til å være baggy klær, håret til alle kanter og skatesko? Eller kanskje hun blir punker? Hvem vet, men spennende blir det ihvertfall. 

Hun vokser så fort, og om bare 16 dager, blir hun hele ETT år! Når jeg gikk gravid, så gikk tiden like sakte som en snegle, men etter hun ble født har den bare flydd forbi som en orkan. Det siste året har vært utrolig minnerikt, lærerikt, slitsomt, fantastisk og ikke minst utfordrende. Jeg har lært utrolig mye om meg selv, ikke minst. Og de neste årene kommer nok ikke til å være mindre lærerike, skal jeg tro alle som har blitt foreldre før meg. Nye ting skjer hele tiden, og det er utrolig morsomt å være en del av det!

 

#mammablogg #mamma #år #gravid #barn #baby #prinsesse #gangster

4 kommentarer

20.02.2014 kl.20:44

verdens beste lille Lykketroll <3
sååå søt da :D ja, di blir hva di blir disse ungene :D hihi <3

Line

21.02.2014 kl.09:06

Uff, sånn kan jeg ikke tenke på en gang, jeg er mer opptatt av hvordan Kasper blir når han begynner å prate! Tenk om, tenk hvis.. Men bra blir det vel uansett :)

Line

06.03.2014 kl.20:26

Jeg har forresten gitt deg en Liebster-award i det nyeste innlegget på bloggen min :)

Skriv en ny kommentar19 år - gift og mamma til lille Lykke Sofie som er født 08.03.2013. Hverdagsblogg med et lite innslag av foto, som er det jeg stort sett bedriver fritiden med!

Bildene i headeren er tatt av Fotograf Georg Aamodt @ http://www.georgaamodt.com/

For kontakt:
Floppy@live.no
hits ♡ Design av Tonjemt ♡