Alene i barnehagen


Våkner av småsutring fra Lykke, og begynner å tenke på hvor rart det er at hun er våken så tidlig av seg selv. Hun pleier jo ikke å våkne før hvertfall 9, og ringeklokken som ikke hadde ringt enda var jo satt på 08.30. Jeg våkner, sjekker telefon min, ser på klokka, og tallene som lyser mot meg er 09.54! Altså 6 minutter til vi skal være i barnehagen. Det er bare andre dagen, og jeg har allerede greid å forsove meg! Jeg hopper opp av senga fortere enn noen gang, springer ut på kjøkkenet for å lage en flaske til Lykke som hun kan drikke mens jeg kler på meg. Selvfølgelig greier jeg å velte ut hele flasken rett etter jeg har laget den, og må lage en ny. Gir flasken til Lykke, kler på meg, finner klær til Lykke, kler på henne samtidig som hun drikker og kommer meg ut av døra og bort i bilen. Vell satt i bilen ser jeg at Lykke mangler smokken, og må springe inn igjen for å hente den. Ca 20 minutter forsent tropper vi opp i barnehagen, Lykke antagelig litt småforvirret av en hektisk morgen, og jeg stresset som en hund med separasjonsangst i bur. Heldigvis greide jeg å tenke oppi alt stresset sånn at jeg fikk ringt til bhg og sagt ifra at vi ble litt forsinket. 

Jeg takker høyere makter for at barnehagen er rett nedefor leiligheten og at det tar 1 minutt å kjøre dit. Gud så innmari flaut altså, men hva forventer man når man ikke sovner før ca. halv seks på morgenen? Jeg trodde aldri jeg kom til å sove forbi alarmen på telefonen, men da vet jeg det, og må nå herved ordne meg en høyere og mer irriterende alarmtone. 

Vel møtt i barnehagen, har Lykke det så travelt at hun ikke bryr seg i det hele tatt om hvor jeg befinner meg. Det første hun gjør er å gå bort til noen leker, og setter seg blid og fornøyd der. Jeg blir enig med personalet om jeg egentlig bare kan dra, siden hun er så trygg, så hun får prøvd seg et par timer alene. Jeg sier hadet, noe hun såvidt registrerer, og går ut. Sååå, da har jeg plutselig to timer å slå ihjel... Jeg bestemmer meg for å hente hunden og kameraet å gå en tur, sånn at tiden blir brukt fornuftig. På turen blir jeg oppringt av bhg som kan fortelle meg at alt går kjempebra, og at Lykke koser seg. Utrolig deilig å høre!

Nå er jeg ferdig på turen, og sitter hjemme, og selv om det er litt behagelig med et par timer alene, så merker jeg at det er noe som mangler. Men nå skal jeg ned igjen om 20 minutter å hente henne, fordi vi skal på 10 mnd kontroll på helsestasjonen. Alt i alt en hektisk start på dagen, og jeg håper med det at jeg for guds skyld greier å sovne til rimelig tid inatt, og ikke forsover meg igjen imorgen. Wish me luck!


// Noen bilder fra turen, og trøttetrynet mitt ;-)

Noen andre enn meg som forsover seg til tider? ...

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar19 år - gift og mamma til lille Lykke Sofie som er født 08.03.2013. Hverdagsblogg med et lite innslag av foto, som er det jeg stort sett bedriver fritiden med!

Bildene i headeren er tatt av Fotograf Georg Aamodt @ http://www.georgaamodt.com/

For kontakt:
Floppy@live.no
hits ♡ Design av Tonjemt ♡