Første dag i barnehage!


Da var første barnehagedag vel overstått, og jeg ser faktisk fram til imorgen og ny dag!

Det gikk over all forventning, og Lykke ville nesten ikke være med meg hjem når vi skulle dra. Hun fikk være igjen på avdelingen mens jeg ble vist rundt, og hun kunne virkelig ikke brydd seg mindre om hvor jeg var. Hun kikket etter meg når hun så at jeg var der, og kom bort, men sprang like fort avgårde igjen. Så det er veldig deilig for meg som forelder å se, og jeg tror hun kommer til å trives! Fikk høre at hun virket som en veldig trygg liten jente, og det har jeg også forsåvidt jobbet med å få til også. Jeg har alltid latt andre håndtere henne fra hun var liten, slik at hun ikke skulle være totalt avhenigi av oss foreldre, og det ser ut som det har funket. Alt i alt en super første dag i bhg!

Etter en og en halv time i bhg, dro vi hjem og Lykke fikk lunsj, også tok både hun og jeg oss en liten formiddagslur. Etter vi hadde sovet litt over en time våknet Lykke, og vi sto opp, kledde på oss og dro på kjøpesenteret en tur. Jeg fant jo plutselig ut at jeg måtte få tak i noe til å merke klærne hennes med + at vi trengte et par ting til. Så nå skal jeg bruke resten av kvelden på å sortere og merke klær. Tenker å ha en skuff med bhg klær, og en skuff med klær som jeg ikke vil hun skal ha i bhg. Jeg tenker at det nok er best å bruke behagelige klær som joggebukser osv i bhg, så slipper alle de "finere" klærne hennes  bli slitte der. Så jeg har litt av en jobb foran meg i kveld, for det er jo ikke akkurat sånn at hun har lite klær... 


// Klar for første dag i barnehagen!

//Fikk dessverre ikke lvo å ta bilder i barnehagen, noe som er forståelig mtp de andre barna, så da får dere bare litt andre bilder fra dagen. Ser dere de kleshaugene? Ja, de skal jeg sortere og merke iløpet av kvelden.. blæ.


// Og et bilde jeg tok av Lykke igår når jeg testet ut det nye kameraet mitt ordentlig. Er ikke bare bare å få hu til å sitte i ro oppå en stol altså...!

Hvordan gikk første dag i bhg for dine barn? 

4 kommentarer

19 år og mamma til 2 Prinser

06.01.2014 kl.19:32

Det gikk veldig bra med begge mine første dagen i barnehagen:)

Line

06.01.2014 kl.20:21

Hun er så flink! :D og det er du også :D
19 år og mamma til 2 Prinser: Er så deilig når alt går bra :D
Line: Aw, takk :D

Skriv en ny kommentar19 år - gift og mamma til lille Lykke Sofie som er født 08.03.2013. Hverdagsblogg med et lite innslag av foto, som er det jeg stort sett bedriver fritiden med!

Bildene i headeren er tatt av Fotograf Georg Aamodt @ http://www.georgaamodt.com/

For kontakt:
Floppy@live.no
hits ♡ Design av Tonjemt ♡