Good mornin'


God morgen alle som ikke har vett nok til å sove lenger! 

Fra idag starter jeg med å komme meg inn i faste rutiner igjen, etter 2 uker med med mye soving utpå dagen da Arild har vært hjemme fra jobb. Greide heldigvis å sovne forholdsvis tidlig inatt, sånn at jeg kom meg opp imorrest, og rakk jobben. Er faktisk ganske stolt over meg selv at jeg aldri kommer forsent på jobb, for det har jeg nemlig ikke samvittighet til, haha. Så får jeg håpe at jeg ikke sliter noe særlig med å sovne inatt heller, og kommer meg opp imorgen igjen, siden Arild da skal tilbake på jobb. Og fra mandag er det full rulle med barnehage og det hele, så da gjelder det virkelig å kjøre hardcore rutiner framover. 

På jobben har vi varetelling nå, så etter dette innlegget et skrevet, så blir det varetelling mellom kundene. Vi er jo ikke en kjempestor butikk, men er en del varer her, så det er nok å henge fingrene i, ihvertfall. Så da håper jeg også jobbdagen går fort, siden jeg har endel konkret å gjøre. Men nå får jeg nesten sette igang med varetellingen, så kanskje jeg får tatt en del før dagen er omme! Vi blogges ;-)


Smiil :-D

2 kommentarer

Veronika BS

04.01.2014 kl.11:23

Søt Hund!!

synneblynne

04.01.2014 kl.14:13

Kult bilde av hunden :)

Skriv en ny kommentar19 år - gift og mamma til lille Lykke Sofie som er født 08.03.2013. Hverdagsblogg med et lite innslag av foto, som er det jeg stort sett bedriver fritiden med!

Bildene i headeren er tatt av Fotograf Georg Aamodt @ http://www.georgaamodt.com/

For kontakt:
Floppy@live.no
hits ♡ Design av Tonjemt ♡