Godt nytt år!


Ojsann, der forsvant jeg vist fra bloggen en liten stund... Har vært så utrolig mye greier i jula, så jeg fant bare ikke ork til å blogge, så da ble det en liten pause. Men nå klør det litt i fingrene igjen, og jeg er back on track!

Jula har gått utrolig fort, og den var over før jeg i det hele tatt viste at den var her. Etter julaften så har det også vært fullt kjør, og plutselig var nyttårsaften her, og vi ønsket 2014(!) velkommen. Jeg kjenner jeg blir helt svett av tanken på hvor kjapt dette året har gått, og det føles ikke ut som det er mer enn et par mnd siden jeg satt i janaur 2013, og syntes det var helt sykt hvor fort 2012 hadde gått. Jeg har ihvertfall kost meg veldig i jula, og i romjula, men jeg er også glad det er over. Nå må jeg bare få ræva i gir, sånn at jeg blir ferdig å planlegge bryllupet før det skal stå i april, begynner nesten å frykte at jeg ikke kommer til å rekke det. Første steget er ihvertfall å sende ut alle innbydelsene, og det SKAL være gjort innen den 10 januar!

Som sagt så går tiden farlig fort, og allerede på mandag begynner Lykke i barnehage. Selv tror jeg det kommer til å gå helt fint, mens pappaen nok er en smule mer nervøs. Tror kanskje det er greit at det er jeg som skal være på tilvenning i bhg, og ikke han, for og si det sånn ;-) Så til uka blir det inn i ordentlige rutiner, og det passer jo fint siden jeg begynner på skolen igjen den 20'ende også. Vi skal også til helsestasjonen på 10 mnd kontroll med Lykke på tirsdag, så jeg tenker å ta en sånn "månedsoppdatering" på Lykke etter vi har vært der. Så får vi se om hun har lært seg noe nytt denne mnd. 
// Slenger med et par kollasjer med bilder fra julaften, og nyttårsaften. Alt i alt mange koselige minner og ta med seg videre, takk for et flott 2013 alle sammen!

#jul #nyttår #baby #barnehage #bryllup #bilder

6 kommentarer

Julie Almestad Sævik

04.01.2014 kl.00:09

godt nyttår! :D

19 år og mamma til 2 Prinser

04.01.2014 kl.08:09

Så flotte bilder :D
19 år og mamma til 2 Prinser: Takk :D
Julie Almestad Sævik: Takk iligemåde! :)

Michelle - Termin i juni

05.01.2014 kl.15:25

Så fine bilder! Hvilket redigeringsprogram bruker du? :-)
Michelle: Photoshop cs6

Skriv en ny kommentar19 år - gift og mamma til lille Lykke Sofie som er født 08.03.2013. Hverdagsblogg med et lite innslag av foto, som er det jeg stort sett bedriver fritiden med!

Bildene i headeren er tatt av Fotograf Georg Aamodt @ http://www.georgaamodt.com/

For kontakt:
Floppy@live.no
hits ♡ Design av Tonjemt ♡