Motsvar til mobbingen


Heihei alle!

Gud for en mørk og trist dag det er idag, regnet pisker og vinden uler. Føles ut som det er september ute, med dette høstværet, og det ser ut som vi kan se langt etter en hvit jul. Både jeg og Lykke har vært litt værsjuke idag, og endte med å gå å lege oss igjen kl. 11 imorrest, og sove til kl. 14. Jeg håper været letter litt ihvertfall, så det ikke pissregner på julaften, for det hadde vært utrolig kjedelig. 

Etter vi sto opp, så har jeg ryddet litt, og Lykke har lekt masse, så dahar jeg fått tid til å titte litt rundt på nettet uforstyrret for første gang på en uke. Hun har ikke vært helt i form den siste uken, så det var vært veldig mye sutring, men nå virker hun frisk igjen, og det er deilig for både meg og henne tror jeg. Og mens jeg titte litt rundt på facebook, så kom jeg også over et innlegg som mannen til Fotballfrue har laget, som et motsvar til et tåpelig innlegg som ble skrevet i forbindelse med bildet hun la ut 4 dager etter fødsel. Innlegget han skriver motsvar til, er en av de minst seriøse innleggene jeg har lest iløpet av denne debatten, og jeg er sjokkert over hvor mye mobbing en voksen dame greier å hoste opp iløpet av et innlegg på rundt én a4 side.

Du kan finne innlegget til Oda Rygh HER, og motsvaret til Lars-Kristian Eriksen HER.

Jeg har fulgt denne saken ganske mye, fordi jeg irriterer meg grenseløst over mennesker som ikke innehar evnen til å gjøre noe annet enn å tråkke på folk, og disse menneskene har kommet spesielt godt fram iløpet av disse ukene. Jeg har revet meg i håret over kvinner som hater kvinner, og flere ganger vurdert å gjøre slutt på menneskeheten en gang for alle. Eller kanskje ikke så drastisk, men det har ikke vært langt unna. Derfor gledet det meg å endelig se et motsvar til all denne mobbingen som har pågått. Og så håper jeg at min generasjon kan bli hakket flinkere enn foreldregenerasjonen til å unne andre suksess, og ikke slenge janteloven i tryne på alle som ikke er A4.

Blæh, kjenner jeg blir helt dysletiker av å skrive om denne saken, fordi jeg blir så oppgitt,så tilgi den dårlige formuleringen min. 


//Slenger med et bilde av Lykke som illustrerer hvordan jeg føler meg innvendig når jeg tenker på denne saken. Haha.

Har du fulgt med på denne saken? 

Har forresten en spørsmålsrunde gående, sjekk den ut HER.

#mobbing #mammablogg #fotballfrue #irritasjon #dagens 

Én kommentar

19 år og mamma til 2 Prinser

19.12.2013 kl.18:16

Har ikek føgt den men skal lese :D

Skriv en ny kommentar19 år - gift og mamma til lille Lykke Sofie som er født 08.03.2013. Hverdagsblogg med et lite innslag av foto, som er det jeg stort sett bedriver fritiden med!

Bildene i headeren er tatt av Fotograf Georg Aamodt @ http://www.georgaamodt.com/

For kontakt:
Floppy@live.no
hits ♡ Design av Tonjemt ♡