Kids&animals


god kveld alle sammen!

Nå sitter jeg å blogger med en sliten jente på fanget, som ikke er helt i form, stakkar. Hun er tett i nesa, litt varm, og innmari sutrete, så jeg regner med det er en liten vinterforkjølelse som har kommet på besøk. Ikke vil hun sove heller, så da får jeg bare holde henne våken til hun skal legge seg klokken 8, og håpe at hun sovner ordentlig da, selvom det virker litt tvilsom akkurat nå, hehe. Nå gikk hun forresten ned fra fanget, og begynte å vandre litt rundt her, så hun er heldigvis ikke helt slått ut. Hun holder jo også på med tenner, så det kan jo være med på å bidra til at alt blir litt ekstra ille. 

Idag har det vært rydding og vasking på dagsplanen, og jeg har faktisk fått gjort ganske mye. Ikke det at det er så innmari mye å ordne her, men det begynte å hope seg litt opp med klær på badet, så det var på tide å vaske litt. Er jo greit at det er rimelig ryddig her i jula, ihvertfall. Så nå er det bare soverommet og klesskapet vårt igjen, så er alt ganske greit ryddig. De fleste julegavene er også pakket ferdig, men oppi all pakkingen, innså jeg at jeg hadde kjøpt 3 for lite julegaver, så da må jeg til byen en tur imorgen og ordne det. GLEDER meg til å være ferdig med ALT som heter julegaver å gjøre, det er et j*****a stress hvert eneste år. 

Men nå skal jeg tenne litt stearinlys, se litt på tv, få i meg noe mat for første gang idag, og legge Lykke. Så satser jeg på at kvelden blir rolig og behagelig. Vi blogges ;-)
//Katten hoppet opp for å ligge sammen med Lykke i vippestolen, Noe som Lykke selvfølgelig setter stort pris på! 


//Det var så innmari dystert vær når jeg kjørte hjem fra jobb igår, så jeg måtte bare stoppe å ta bilde av det. Hadde vært utrolig kult å hatt en photoshoot i det været, med masse tåke og greier!

Hva har du gjort idag?

#baby #barn #jul #syk #bilde #katt #gave #foto #rydde

2 kommentarer

Line

15.12.2013 kl.20:02

Du tar så fine bilder! Ios er så fin :D
Line: tusen takk :)

Skriv en ny kommentar19 år - gift og mamma til lille Lykke Sofie som er født 08.03.2013. Hverdagsblogg med et lite innslag av foto, som er det jeg stort sett bedriver fritiden med!

Bildene i headeren er tatt av Fotograf Georg Aamodt @ http://www.georgaamodt.com/

For kontakt:
Floppy@live.no
hits ♡ Design av Tonjemt ♡