Bryllupsinvitasjoner


God morgen ♥

Det har vært mye tidlige morgener denne uka kjenner jeg. Og selv om jeg står opp kl. 10 hver dag, så sovner jeg ikke før kl.04.00 på natten igjen, noe som resulterer i at når jeg først sover, så er det som en stein. Flaks for meg at Lykke våknet litt tidligere idag, for ellers hadde jeg kommet alt for sent på jobb, ettersom jeg hadde glemt å sette på vekkerklokka. Men Lykke var min reddende engel, og jeg kom meg opp til riktig tid, og rakk jobben. Det var bare såvidt jeg ikke kom forsent da, for det er jo så forbanna glatt ute pga regn og is, så det var å cruise i 50km/t hele veien + at jeg holdt på å tryne opp til flere ganger.(når jeg gikk inn og ut av bilen altså, ikke inni bilen..)

Men nå er jeg altså på jobb, og mellom kunder og gavepakking, så blogger jeg litt og skriver på bryllupsinvitasjonene, som endelig er kommet. Vi er litt sent ute med invitasjonene, men får satse på at folk ikke trenger mer enn én mnd på seg til å finne ut om de kan eller ikke. Sånn går det når man finner ut 6 mnd før man skal ha bryllup, at man skal ha det. For og si det sånn, jeg skal ALDRI gifte meg igjen. Med mindre jeg blir rik og har råd til en planlegger. 


// Sunn frokost innabords, og de absolutt siste julegavene er i boks! Produktiv morgen, altså!

#bryllup #invitasjon #gave #mammablogg #jobb #jul

4 kommentarer

01.01.2014 kl.17:56

Flott blogg :) men hvor redigerer du bildene dine? tenkte på hvordan får du inn de boblene som det står invite inni og den fine sammensetningen med forskjellige farger og sånn det bildet som er på innlegget med spørsmåls runden din? :)
Anonym: redigerer bildene mine i Photoshop cs6 :) har laget de "boblene" med en brush, og bare skrevet inni :)

Bo nytt

10.01.2014 kl.09:18

Så moro da :) Jeg GLEDER meg til det er min tur til å planlegge bryllup :) Nyt tiden, selvom det er hektisk! Ha en fin dag :))

ireneogvictorgifterseg

19.01.2014 kl.15:57

skriver du invitasjoenne for hånd? gleder meg til å se de :D

Skriv en ny kommentar19 år - gift og mamma til lille Lykke Sofie som er født 08.03.2013. Hverdagsblogg med et lite innslag av foto, som er det jeg stort sett bedriver fritiden med!

Bildene i headeren er tatt av Fotograf Georg Aamodt @ http://www.georgaamodt.com/

For kontakt:
Floppy@live.no
hits ♡ Design av Tonjemt ♡