Jeg har syndet


Fredag den 13, faktisk. Heldigvis for meg har jeg ligget etter alle andre den uka her, og for meg er det altså torsdag, den 13 idag. Ikke det at jeg uansett er så overtroisk altså, men jeg tror at ting fort blir værre hvis man går rundt å tenker på det. Så bra for meg at jeg ikke har ant noen ting, og derfor hatt like mye/lite uflaks som alltid.

Joda, som sagt så har jeg misset en dag den uka her, og har egentlig ligget bak alle andre. Godt jeg fant ut av hvilken dag det egentlig er, siden jeg skal på jobb imorgen. plutselig hadde jeg dukket opp på søndag istedenfor... Det som er, er at jeg ikke har vett til å spørre folk hvilken dag det er heller, siden jeg er bombesikker på at DET vet jeg. Men kanskje jeg må begynne å innse at jeg av og til må dobbeltsjekke, siden det ikke er rent sjelden at jeg henger en dag etter alle andre. 

Men nok om mine problemer angående ukedager.

I dag har jeg SYNDET. Nå er ikke jeg religiøs eller noe sånt, men noen ting er synd uansett om du tror på gud eller ikke. Som for eksempel drap, voldtekt etc. Og idag har jeg syndet. Jeg har spist på McDonalds. Greit, det kan kanskje ikke sammenlignes med drap,(med mindre du tenker på at man spise et dødt dyr) men det er IKKE greit. Det er fy. Det er smekk på hånda, og utestenging fra matskapet i 3 dager! ...Men det var bare det at det var så vanskelig å stå imot akkurat idag. Jeg hadde gått rundt på senteret, for å shoppe litt diverse, og så hadde jeg ikke spist, og Mc'ern lukta så fristende... Den nærmest lurte meg inn med lukten. Jeg har nå konkludert med at McDonalds driver med snikoppfeiting av befolkningen, og at regjeringen nå må ta tak i dette, nå! slik at det ikke utvikler seg, og det blir til at vi ALLE spiser på Mc'ern hver dag og blir overvektige hele gjengen. 

... Det kan også hende at jeg må jobbe med selvkontrollen min, men det føles mye bedre å skylde på andre, så da gjør jeg det. Blame the government, liksom.

Men nå skal jeg få rauven i gir, og begynne å pakke inn litt julegaver, så jeg får sendt de avgårde imorgen. Vi blogges ;-)


//Kjøpte meg et superfresht superundertøy på Stormberg idag. Har lengtet etter ordentlig superundertøy lenge, så det var virkelig på tide å kjøpe det! 
 

Synder du noen ganger?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar19 år - gift og mamma til lille Lykke Sofie som er født 08.03.2013. Hverdagsblogg med et lite innslag av foto, som er det jeg stort sett bedriver fritiden med!

Bildene i headeren er tatt av Fotograf Georg Aamodt @ http://www.georgaamodt.com/

For kontakt:
Floppy@live.no
hits ♡ Design av Tonjemt ♡