Lussekatt ?!


Da var alt i boks!

Nå er absolutt alle julegavene ordnet, og nå er det bare innpakking igjen. Noe som jeg bare drøyer og drøyer merker jeg, hehe. Jeg er ikke noe glad i å pakke inn ting, så jeg pleier alltid å ende opp med å kjøpe gaveposer isteden. Men det er jo svindyrt, så i år må jeg bare bite i det sure eplet og pakke inn gavene. Ikke er det mange gaver heller, så skjønner egentlig ikke hva jeg sutrer over...

Vi fikk oss ihvertfall en tur ut idag også, så det var deilig. Jeg begynner å bli smågal av å gå hjemme hele tiden, så de siste ukene så har jeg prøvd å ha noe på timeplanen hver eneste dag, og når jeg ikke har hatt det, så har jeg funnet på noe random. Så idag ble det en tur på kjøpesenteret, handlet den siste gaven og selvfølgelig shoppe et par småting til meg og Lykke. Jeg er shopaholicer og greier ikke å gå inn på en kjøpesenter uten å kjøpe noe. kjøpte bare nødvendige ting da, eller hvertfall 90% nødvendig... Det dummeste kjøpet må ha vært en fuckings(unnskyld uttrykket) lussekatt bolle greie, fordi jeg forestilte meg oppi hodet at det er så GODT. Men faen da, det smaker jo vanlig bolle, men en litt stygg ettersmak av gurkemeie eller hva de nå bruker i de. også er det bare 2(!) ROSINER?! Nei dere, lussekatter er oppskrytt, og jeg anbefaler ingen å spise det. Skikkelig drittbolle.

Ja, det var dagens utblåsing. Ellers var det en hyggelig tur i byen... Bortsett fra da, at julenissen skremte livet av meg. De ser faktisk ikke så snille og hyggelige ut som folk skal ha det til. Jeg skjønner at det er mange barn som blir redd de, for og si det sånn. Sånn. Ferdig med klaging.

Neida, så ellers er alt bare bra. Nå driver Lykke å leker i lekehjørnet sitt, og jeg sitter her å blogger ved siden av henne mens vi hører på radio. Stearinlysene er selvfølgelig tent, og jeg håper det blir en behagelig kveld, kanskje jeg til og med får pakket inn noen gaver! 
//Fikk endelig tak i en onepice i college stoff til Lykke, har lett etter en skikkelig lenge, og nå hadde de fått inn på cubus! 

Liker du lussekatter?

#lussekatt #lucia #nisse #jul #gave #onepice #shopping #radio #baby #mammablogg

3 kommentarer

Susanne

12.12.2013 kl.18:58

For en flott blogg du har! :) stå på videre! Sjekk gjerne ut bloggen min om du får tid :) ha en super dag videre <3

19 år og mamma til 2 Prinser

12.12.2013 kl.19:33

å har de den til gutt også :D
19 år og mamma til 2 Prinser: De hadde ikke akkurat den, men det eneste som gjør at den ser jentete ut er at det er bling på "m"'en, så hvis du ikke er for kresen, så går den til gutt også ;) men de hadde andre til gutt :D Stikk på cubus,no , er nok bilder der ;D

Skriv en ny kommentar19 år - gift og mamma til lille Lykke Sofie som er født 08.03.2013. Hverdagsblogg med et lite innslag av foto, som er det jeg stort sett bedriver fritiden med!

Bildene i headeren er tatt av Fotograf Georg Aamodt @ http://www.georgaamodt.com/

For kontakt:
Floppy@live.no
hits ♡ Design av Tonjemt ♡