Litt jul


Hei alle sammen!♥

Ble en bloggfri dag igår, gitt. Jeg shoppet julegaver med mamma, og når jeg kom hjem, så lekte jeg med Lykke og slappet av litt. Plutselig var natten her, og da ble jeg sittende å se på diverse programmer på Nrk nettTV. Det resulterte i at jeg ikke sovnet før nærmere 05 imorges, så den morgenen her har vært alt annet enn behagelig, for og si det sånn. Men nå er jeg oppe, og straks på vei til helsestasjonen for å veie Lykke, tenkte jeg bare skulle titte innom og si hei først. Tenker jeg kommer med et oppdateringsinnlegg om Lykke etterpå, siden hun når har blitt 9 mnd gammel. Og så tenkte jeg kanskje å kjøre igang en spørsmålsrunde, hvis noen er interessert?

Men nå må jeg komme meg ut døren, så jeg rekker veietimen. Vi blogges! ;-)


Litt av utsikten vår, skikkelig mange fine trær ;-) Fikk også kjøpt litt julelys igår, sånn at det blir LITT jul her ihvertfall. Er ikke noe spesielt stor fan av masse juledilldall, så det blir i små mengder her i huset. Men vi har juletre som skal opp iløpet av uken da, så det gjør jo opp for mye, synes jeg. 

Har du mye julepynt?
Skal jeg ha en spørsmålsrunde?

#jul #baby #tre  

Én kommentar

jizo

11.12.2013 kl.13:04

så koselig:)

Skriv en ny kommentar19 år - gift og mamma til lille Lykke Sofie som er født 08.03.2013. Hverdagsblogg med et lite innslag av foto, som er det jeg stort sett bedriver fritiden med!

Bildene i headeren er tatt av Fotograf Georg Aamodt @ http://www.georgaamodt.com/

For kontakt:
Floppy@live.no
hits ♡ Design av Tonjemt ♡