La babyen smake!


Tenkte jeg skulle komme med lite tips til alle med en nysgjerrig baby i hus, som gjerne vil smake på alt dere spiser!

Lykke er tidenes matvrak, og har siden hun var 6 mnd tigget etter mat når vi har spist. Og man har jo veldig lyst til å gi henne forskjellige ting, så hun får smakt, men så er det litt skummelt med at for kan sette ting i halsen osv pga de ikke har ordentlige tenner enda, og kan tygge det de får. Derfor sjekket jeg litt rundt for på nettet, og fant ut at det fantes noe som heter Taste teaser. Det ligner på en kjempestor smokk med hull i, som man kan putte matvarer oppi, for så å la babyen sutte og tygge på den! Jeg vet at det er en annen type også, med netting, men har hørt at den blir veldig ekkel og udelikat, og det kan jeg egentlig tenke meg også. Mye bedre med silikon!


Slik ser den ut, den heter Umami Taste Teaser og fåes kjøpt for 89,- HER.

Den er ihverfall blitt en stor favoritt her i huset, og Lykke elsker å gå rundt å sutte på den når det er banan eller andre ting hun liker oppi den. Definitvt en must have når babyen kan begynne å smake på ting, og du ikke vil de skal sette det i halsen!
En liten demonstrasjon på hvordan den funker. Superenkel å bruke for babyen, og den åpner seg ikke uansett hvor mye babyen dunker den i gulvet. Den er også kjempelett å vaske.

Har du en taste teaser til babyen din?

#taste #teaser #baby #mammablogg #tips #mat 

2 kommentarer

19 år og mamma til 2 Prinser

09.12.2013 kl.20:27

Dennsi liker også dem :D hehe denne har vi bare rosa og du i blå hehe :D
Tenker å kjøpe en :) Virker veldig genialt.

Skriv en ny kommentar19 år - gift og mamma til lille Lykke Sofie som er født 08.03.2013. Hverdagsblogg med et lite innslag av foto, som er det jeg stort sett bedriver fritiden med!

Bildene i headeren er tatt av Fotograf Georg Aamodt @ http://www.georgaamodt.com/

For kontakt:
Floppy@live.no
hits ♡ Design av Tonjemt ♡