Første gang i snøen!


Endelig er snøen kommet♥
Har hørt at den ikke skal vare ut uken, men det er jo lov å håpe!

Lykke likte seg faktisk veldig godt i snøen, og smakte på den opptil flere ganger, haha. Hun så like rar ut hver gang hun tok en bit og tydelig ble overraske over at det var så kaldt. Krabbet rundt gjorde hun, også ville hun gjerne gå, men siden hun hadde på seg dress, det var litt glatt og litt høy snø, så gikk ikke det så bra som hun gjerne skulle ønske... Hun greide kun å gå om jeg holdt henne i dressen eller handa, noe hun helst ikke ville, men det var greit om jeg holdt i dressen uten at hun merket det da.Etter vi hadde vært ute en halvtimes tid, så begynte Lykke å bli sulten og sliten, så da gikk vi inn igjen for litt lunsj og en liten lur. Og mens jeg sto å laget lunsjen hennes, så fant hun skuffen med bakevarer osv i, og flatbrød var tydelig interessant. Det som var så morsomt, var at hun skjønte at hun ikke hadde noe oppi der å gjøre, så hver gang jeg så på henne, så tok hun til seg handen og bare smilte til meg, haha. Hun har også begynte å kaste seg ned i sengen og le når vi går inn for å legge henne ned i sengen om kvelden, skikkelig sjarmør ;-)


Elsker forresten den ullbodyen fra hust&clair som hun har på seg på bildet her. Den kostet 199,- og er utrolig slitesterk og god. Skikkelig superkjøp!

Og så, selvfølgelig det mest oblagtoriske bildet når man har på seg superundertøy og er blogger;

Haha, skikkelig sexy. Første og siste gang jeg lager trutmunn på bilder, kjenner jeg. Det er IKKE min greie... Bildene er forresten kødd, om noen ikke skulle skjønne det.

Hvordan reagerte deres barn på snø første gangen?
Snør det hos deg?

#snø #baby #vinter #mammablogg #ull #bilder

2 kommentarer

Helene Viktoria

09.12.2013 kl.14:34

Det er snø hos oss, og frøkna vår er litt for liten til å skjønne dette med snø enda ;)

jizo

09.12.2013 kl.14:36

så utrolig søt:)

Skriv en ny kommentar19 år - gift og mamma til lille Lykke Sofie som er født 08.03.2013. Hverdagsblogg med et lite innslag av foto, som er det jeg stort sett bedriver fritiden med!

Bildene i headeren er tatt av Fotograf Georg Aamodt @ http://www.georgaamodt.com/

For kontakt:
Floppy@live.no
hits ♡ Design av Tonjemt ♡