@ work


Tidlig opp og ut på en iskald lørdag, det er ikke hverdagskost for meg verken på en hverdag eller helgedag. Forsov meg med 10 minutter, måtte sprette opp av senga i en vill fart og røske på meg klær, sminke, deo og parfyme. Sette håret i en hestehale, finne frem varme klær til Lykke siden vi skal på juleshow på en stall rett etter jeg kommer fra jobb. Fly ut av døra, kjøre ned på butikken, springe inn og kjøpe meg noe å spise, og kjøre til jobb. Var her to minutter var jeg skulle åpne butikken, GODT timet!

Etter en litt hektisk start på dagen, er jeg faktisk lys våken før klokken 12, til en forandring. Og nå sitter jeg å spiser litt frokost og blogger, mens jeg venter på at neste kunde skal komme innom. Så nå blir det jobbing til kl.1500, så er det rett på Juleshow på Damgården i Larvik sammen med Arild, Lykke, svigersøss, kjæresten hennes og barna hans, så det blir nok bra. Alltid gøy å se på hesteshow! Ser forresten at det endel stykker som har vært innom de siste dagene, og hvis dere har noen ønsker om hva dere vil jeg skal blogge om, så er det bare å legge igjen en kommentar ;-)

Men nå ser det ut som kundene begynner å komme, så da må jeg bare gjør meg klar for litt gavepakking idag tenker jeg. Vi blogges! :-)


Den sunne frokosten min idag, mandariner, banan og tropisk juice ♥

Vil du at jeg skal blogge om noe spesielt?

#jobb #frokost #mammablogg #gaver #sunn 

5 kommentarer

Veronika BS

07.12.2013 kl.12:15

Frokosten din ser kjempegod ut!

kk

18.12.2013 kl.17:48

Hva er timelønnen? :) Og hva er normalt timelønn i en jobb?
kk: jeg ligger på 130 i timen, tror det er ganske normalt :)

kk

18.12.2013 kl.18:30

Takk for svar! Ellers hva gjør dere når det ikke kommer noen kunder inn, og når det er stille og rolig (helt sikkert deilig også)? :)
kk: rydder i hyller, tørker støv, priser varer. Gjør det som trengs å gjøres :)

Skriv en ny kommentar19 år - gift og mamma til lille Lykke Sofie som er født 08.03.2013. Hverdagsblogg med et lite innslag av foto, som er det jeg stort sett bedriver fritiden med!

Bildene i headeren er tatt av Fotograf Georg Aamodt @ http://www.georgaamodt.com/

For kontakt:
Floppy@live.no
hits ♡ Design av Tonjemt ♡