Dagens fangst


Dagens lille fangst - tre ting jeg virkelig trengte ♥


Sko til Lykke Sofie - H&M // Jule/nyttårskjole til meg - Vero Moda // Beige bukse til meg - H&M


Da var noen timer på kjøpesenteret unnagjort, og vi fikk ordnet den siste julegaven vi trengte + litt småtterier til meg, Lykke og leiligheten. Arild derimot fikk ingenting, bortsett fra en dårlig og lunken kaffe på jordbærpikene, stakkars. Så nå er det bare å pakke inn alle gavene vi har her, vente på de som er bestilt på nett, få sendt noen nordover og så kan julaften bare komme. Eller vent, jeg mangler julegave til Arild, og den burde kanskje være i boks først også. 

Nå er Lykke lagt, litt på etterksudd siden vi plutselig ble litt lengre enn tenkt i byen. Hun er helt i hundre, og man hører bare masse dunking fra soverommet hennes, pleier fort å bli litt sånn om vi venter for lenge med å legge henne. Men hun sovner nok etterhvert, tenker jeg. Nå skal jeg straks begynne på dagens middag, som blir lasagne, og så blir det nok bare avslapping resten av kvelden. Imorgen skal jeg på jobb igjen, så jeg skal også prøve å komme meg til sengs til rimelig tid idag. Nå er det nemlig jobb for meg imorgen, så skal Arild på jobb på søndag, og det vil si; Slutt på soving til langt utpå ettermiddagen for min del. Fra søndag må jeg opp med Lykke hver dag i 2 uker, og kjenner jeg blir trøtt av tanken... Men blir sikkert deilig å få litt rutine på dagen igjen. Nå gikk Arild forresten for å sjekke Lykke, og hun satt i senga med nattbordlampen sin, haha. Så ut som en spåkone med en spåkule der hun satt og så inn i lampa.

Men nå er det på tide med litt matlaging, vi blogges imorgen! ;-)

Levende lys + Julestjerne i vinduet + shopping = Juletid!

Er du ferdig med alle julegavene?

#jul #gave #shopping #baby #middag #kjole

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar19 år - gift og mamma til lille Lykke Sofie som er født 08.03.2013. Hverdagsblogg med et lite innslag av foto, som er det jeg stort sett bedriver fritiden med!

Bildene i headeren er tatt av Fotograf Georg Aamodt @ http://www.georgaamodt.com/

For kontakt:
Floppy@live.no
hits ♡ Design av Tonjemt ♡