Nyfødtfotografering


God morgen!

Ida var det påan igjen med å ikke komme seg opp av sengen før halve dagen var gått, men siden jeg ikke fikk sove før litt over 5 inatt, så må vel det være greit vel! Nå er det bare et par dager igjen til Arild begynner på jobb, og da er det slutt på soving til langt ut på dag, så kanskje jeg må begynne å instille meg på det snart... Jeg kommer til å få kultursjokk når jeg plutselig må opp kl.9-10 hver morgen igjen, men til gjengjeld så får jeg jo med meg mye mer iløpet av en dag, og kanskje jeg greier å sovne til rimelig tid på natta. Vi får se, den tid den sorg.

Idag skal jeg faktisk ha min første fotografering med en liten baby på 3 uker, noe jeg gleder meg veldig masse til. Har lenge gledet meg til å ta disse bildene, og jeg håper at resultatet blir noe både de og jeg kan være stolte av. Det er babyen til kusinen til Arild, som også er en god venninne av meg, så det er heldigvis noen jeg kjenner godt. Det blir fort litt skummelt å skulle holde på med andre sine babyer, så da er det greit at første gang så er det noen jeg kjenner. Merker faktisk når jeg holder den lille gutten hennes, at jeg har helt glemt hvordan det var å ha en så liten baby. Er jo livredd for å gjøre noe galt med han, enda det er under 9 mnd siden jeg hadde en selv... Er jo ikke noe særlig babyperson heller da, så det kan vel ha noe og si ;-)

Har slengt sammen noen kollasjer med inspirasjon til meg selv, som jeg tenkte jeg kunne legge ut, så kanskje andre også får litt inspo? Hvis noen vil følge fotograferingen min, så kan dere like siden min HER, der legger jeg ut når jeg har hatt nye shoots osv :-)Har noen av dere vært på eller tatt nyfødtfotografering før?

#nyfødt #foto #fotograf #baby #inspo #bilder #barn #foreldre

2 kommentarer

19 år og mamma til 2 Prinser

05.12.2013 kl.14:29

Nydelige :D
19 år og mamma til 2 Prinser: de er innmari fine de bildene ja :) håper jeg får til å ta noen som er nesten like fine :)

Skriv en ny kommentar19 år - gift og mamma til lille Lykke Sofie som er født 08.03.2013. Hverdagsblogg med et lite innslag av foto, som er det jeg stort sett bedriver fritiden med!

Bildene i headeren er tatt av Fotograf Georg Aamodt @ http://www.georgaamodt.com/

For kontakt:
Floppy@live.no
hits ♡ Design av Tonjemt ♡